joi, 22 ianuarie 2015

Magia Uleiurilor Young Living


 
 

Uleiurile esentiale de grad terapeutic, ne ajuta sa ne marim, sa ne ridicam la cote inalte frecventa energetica, pentru a ne reface echilibrul energetic, armonia interioara si a ne recupera starea de bine si de sanatate. Frecventa energetica, este poate primul lucru pe care il descoperim la uleiurile esentiale, dupa ce ii simtim aroma. Frecventa energetica media a corpului uman sanatos este de 62-68 Hz. 

 

Facial Harmony Balancing®  este o tehnica terapeutica inovatoare. Fata este oglinda Sufletului nostru, ceea ce aratam lumii zi de zi. Tot ce gandim sau simtim se vede pe fata. Nu conteaza daca ne exprimam sau reprimam gandurile si sentimentele pentru ca acestea se transforma in tipare care se transmit pe imaginea fetei. Lucrarea pe fata elibereaza aceste tipare vechi care acopera adevarata noastra frumusete interioara. De indata ce vom elimina aceste tipare, vom avea acces la noi posibilitati. Tehnica ”Facial Harmony Balancing” aduce echilibrul in viata nostra, reduce stresul fizic, mental si emotional si ofera o stare de pace interioara! Printre uleiurile care se folosesc in aceasta tehnica se numara si: acceptance, BELIEVE, CLARITY, FORGIVENESS, HARMONY, HIGHEST POTENTIAL,  INNER CHILD, JOY, PEACE&CALMING, RELEASE, VALOR.

 

 

In Raindrop Technique® se utilizeaza o combinatie sinergica a noua uleiuri esentiale pure, cu inalte calitati terapeutice: Oregano, Thyme (cimbrisor), Basil (busuioc), Cypress (chiparos), Wintergreen (salcie himalaiana), Majoran (maghiran), Peppermint (menta piperata), Valor®, si Aroma Siez®, ultimele doua, fiind amestecuri de mai multe uleiuri esentiale simple. Efectele Raindrop Technique®, sunt: creste buna dispozitie si favorizeaza un  echilibru sanatos la nivel fizic, mental si emotional,  sprijina o relaxare profunda si eliberarea emotiilor negative, ajuta relaxarea muschilor tensionati si durerosi a tendoanelor si ligamentelor, sprijina detoxifierea tesuturilor, duce la energizarea coloanei vertebrale, este un tratament potrivit in corectarea posturii si aliniamentului gresit al coloanei vertebrale si a diferentelor de lungime a picioarelor prin reechilibrarea pelvisului, ajuta la intarirea aparatului locomotor (de sustinere si de miscare), reduce inflamatiile si distruge agentii patogeni ( virusi si bacterii) datorita calitatii superioare ale uleiurilor esentiale. Uleiurile continua sa lucreze in corp chiar si o saptamana de la aplicare, timp in care deseori se intampla o reajustare a coloanei vertebrale.

 

Va invitam sa experimentati “pe propria piele” efectele incredibile ale acestor tehnici.


Tamas Alina Adriana
Young Living individual Distributor no 1440987
Facial Harmony Balancing Practitioner
Raindrop Techique Practitioner

 

 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu